Despre noi

Brandul Casa JAD inseamna produse premium pe baza de pietre de jad, oferite publicului roman la preturi competitive, in incercarea de a promova un nou stil de viata, echivalent cu sanatatea si starea de bine.

Casa JAD face tot posibilul sa ofere solutii naturale pentru intretinerea sanatatii, punand la dispozitia clientilor sai produse premium, inovatoare, intotdeauna varf de gama, unice ori superioare in gama lor de produse.

Toate produsele Casa JAD sunt certificate CE, iar procesul de productie al aparatelor cu pietre de jad se desfasoare conform standardului ISO9001.
Scopul Casa JAD este si va ramane excelenta in servicii si grija aratata oamenilor, printr-un stil de management si comunicare deschis si bazat pe argumente pentru un public cu pretentii inalte.

CASA JAD este unicul centru de sanatate din Romania care ofera solutii naturale pentru sanatate generala a intregului organism. Produsele noastre sunt urmatoarele:

— patul de masaj cu pietre de jad – varianta de lux, cu 9 role jad pentru partea superioara, 4 role jad la picioare, fibra de carbon, 7 programe automate, muzica, suporta maxim 200 kg
— aparate (proiectoare) pliabile cu 11 pietre de jad
— saltea cu pietre de jad sau cu turmalina
— centura de slabit cu pietre de jad
— aparat cu vibratii si cu pietre de jad si raze infrarosii / Ciocanul

CASA JAD va propune metode naturale de mentinere a sanatatii genarale a organismului, intarire a sistemului imunitar, recuperare a calitatii vietii pierdute din cauza varstei, bolilor, stilului de viata nesanatos.

Istoric

CASA JAD s-a infiintat in decembrie 2009, deschizand primul centru de prezentare, testare si vanzare aparate de masaj cu pietre de jad in Pitesti, jud. Arges.

Acest prim centru din Romania a insemnat si deschiderea unui nou drum spre cunoastere, daca luam in considerare reticenta publicului larg roman la medicina si terapiile alternative si naturale.

Fiind un business indraznet si inovativ in Romania, afacerea se bazeaza pe un parteneriat romano-belgian, care, plecand de la experienta si contactul Belgiei si Europei Occidentale cu medicina traditionala chineza, ne-a permis sa intelegem mai bine potentialul terapiilor alternative, sa ne orientam spre educatia publicului larg si sa avem incredere in cunoasterea milenara chineza a terapiilor naturale de vindecare a corpului uman.

Tocmai de aceea, cunoscatorii medicinei traditionale chineze (MTC) si terapiilor alternative, dar si necunoscatorii care au gasit in terapiile alternative si naturale alinare si rezolvare la problemele lor de sanatate, pot acum sa se bucure de aparate PREMIUM de termomasaj cu pietre de jad si ioni negativi la cele mai bune preturi cu putinta pe piata romaneasca. Toate aparatele sunt certificate CE.

Vizitati pagina noastra de Produse pentru mai multe detalii despre aparatele cu jad, beneficiile lor si preturile lor.

Clientii nostri

Viziune

— Suntem dedicati crearii si oferirii celor mai bune conditii (din punct de vedere al igienei, al informarii, al comunicarii) pentru desfasurarea unei sedinte de termoterapie cu pietre de jad.

— Incurajam in mod activ o mai buna educatie a oamenilor cu privire la metodele naturale de mentinere a sanatatii si echilibrului propriului organism.

— Suntem pregatiti pentru a invata de la altii si pentru a ne imbunatati permanent calitatea muncii noastre; pentru a raspunde flexibil la nevoile oamenilor; pentru a ne adapta practicile de management la publicul nostru.

Aparitii in Presa

Valori

— Credem puternic in schimbarea pozitiva care exista in fiecare om si pretuim inteligenta, vointa si viziunea de a-ti schimba stilul de viata, alimentatia, atitudinea pentru a lupta impotriva bolilor omului modern (stress, sedentarism, poluare etc)

— Credem in puterea modelelor in viata si ne straduim permanent ca membrii echipei Casa JAD sa fie modele de generozitate si echilibru pentru cei care ne viziteaza.

Transparenta

— Ne straduim sa facem accesibile cunostintele noastre si altora.

— Pretuim increderea, onestitatea si deschiderea in relatiile cu oamenii.

— Incurajam comunicarea deschisa si in doua sensuri cu clientii, partenerii si colegii nostri.