Despre terapia pe patul CASA JAD cu pietre de jad la Observator Antena 1

terapie pietre jad observator antena 1

Centrul JAD – Centru de Terapii de Recuperare Alternativa din Hunedoara a fost recent vedeta unui reportaj in cadrul Observator Antena 1.

Centrul JAD – Centru de Terapii de Recuperare Alternativa foloseste aparatura de masaj CASA JAD, mai precis modelul de pat de masaj 9 + 4 role de jad si inca de la fondare, in iulie 2018, a inregistrat rezultate exceptionale in probleme precum hernia de disc, tasare de vertebre, discopatii, cifoze, scolioze, spondiloza etc.

Tocmai de aceea poate, Antena 1 I-a dedicate un reportaj video pe larg. Urmariti mai jos aparitia in cadrul Observatorului a Centrului JAD din Hunedoara.

Centrul Jad din Hunedoara a fost fondat de familia Gintagan si are drept scop nu doar oferirea de solutii efficiente de recuperare pentru comunitatea locala din zona Deva / Hunedoara / Orastie, ci si sustinerea unui centru de dizabilitati pentru copii care risca sa fie inchis din cauza stoparii fondurilor de la Autoritatile Locale.

In fata unei astfel de perspective sumbre, de a inchide centrul si astfel de a nu mai putea oferi tratament de recuperare pentru sute de copii din judet, familia Gintagan a trebuit sa caute o solutie de a nu mai depinde de fondurile de la autoritatile locale care I-au lasat pur si simplu balta.

Solutia gasita a fost sa deschida la doar cativa metri de centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati pe care tot ei l-au fondat – CENTRUL JAD.

Au achizitionat 2 paturi de masaj cu pietre de jad de la CASA JAD si au dat drumul la business. Rezultatele in urma terapiei pe patul cu jad au fost impresionante si astfel ca centrul JAD a ajuns sa lucreze la capacitate maxima.

O parte din profiturile Centrului JAD sunt directionate in fiecare luna pentru sustinerea centrului de recuperare pentru copii cu dizabilitati Anamaria.

Si tu poti sustine copiii cu dizabilitati, trebuie doar sa iti doresti.
ASOCIATIA “ANAMARIA TEODORA”

Numarul de cont unde se pot face donatii din tara : 
RO18BRDE220SV50605832200
Contul pentru donatii internationale:
SWIFT: BRDEROBU
NUMAR DE CONT: RO18BRDE220SV50605832200

Date de contact:
Centrul de Recuperare – Anamaria –
http://anamaria-teodora.blogspot.com
Strada George Enescu numarul 7, Hunedoara


Centrul JAD -Terapie si Recuperare Alternativa

George Enescu 5, Hunedoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Livrare gratuita pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1500 lei. Dismiss